Личаківський і Галицький райони Львова прикрасили квітами (фото)

квіти6
Фото: ЛМР

У районах Львова продовжують облаштовувати квіткові композиції.

Про це повідомляє пресцентр мерії.

На замовлення Галицької районної адміністрації та ЛКП «Зелений Львів» сьогодні висадили квіти на кількох вулицях у центральній частині міста. А в Личаківському районі ДП «Личаків парк» висадило квіткові композиції на вул. Тершаківців.

«Різнокольорові бегонії, червоні сальвії, жовтий тагетис (вони ж чорнобривці), синій агератум та жоржини висадили на вул. Тершаковців працівники ДП «Личаків парк».

У цьому квітковому хороводі особливо тішать кущики бегонії — як своїм виглядом, так і розмаїттям кольорів. Бегонію по праву вважають королевою балконів і клумб. І хоч родом ця квітуча рослина з тропіків, вона дуже добре почувається на наших клумбах. Загалом є сотні видів і різновидів бегоній. Вони можуть бути кущовими і ампельними. Одні сорти мають надзвичайно гарно декоративне листя, а інші — тішать своїми красивими різнокольоровими квітами.

Ці чудові рослини невибагливі — їх можна вирощувати вдома, в квітковому горщику, в оранжереї зимового саду і, звичайно, на клумбах в парку. Бегонія добре почувається навіть у півтіні. А головне, що ці квіти цвітуть з весни до осені, і упродовж усього літа тішать око і піднімають нам з вами настрій», — повідомили у ЛКП «Зелений Львів».

Також квіткові клумби сьогодні облаштовано на пр. Шевченка, біля пам’ятника Михайлу Грушевському, та на пл. Петрушевича.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: