На Закарпатті повідомили про підозру учасникам стрілянини у Мукачевому

стрілянина
фото ілюстративне

7 лютого вогнепальні поранення отримали двоє мукачівців. Через стрілянину відсторонили керівництво місцевої поліції.

На Закарпатті повідомлено про підозру у злочині двом учасникам резонансної стрілянини у Мукачеві, яка сталася на почату лютого цього року. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

За погодження прокурора слідчі повідомили про підозру двом мешканцям Мукачівського району у закінченому замаху на вбивство двох або більше осіб, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч.2 ст.15, п.1, 12 ч.2 ст.115 КК України).

Прокуратура нагадує, що подія трапилась 7 лютого у Мукачеві. Близько 10 години ранку до правоохоронців надійшло повідомлення про стрілянину на вулиці Сєченова. Заявник повідомив, що чув постріли та бачив, як водії двох транспортних засобів стріляли у бік чоловіка, що переховувався за парканом. Тоді вогнепальні поранення отримали двоє осіб – 24-річний та 40-річний мукачівці.

Правоохоронці зібрали докази, що доводять причетність до вчинення даного злочину двох місцевих мешканців. Це 41-річний мешканець с. Старе Давидково Мукачівського району та 33-річний мешканець Мукачева. Останній зараз безальтернативно утримується під вартою за підозрою у вчиненні інших злочинів. Зокрема, йдеться про замах на вбивство таксиста у Мукачеві, який стався 17 березня цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: