Режисер «Трансформерів» Майкл Бей зніме фільм про пандемію 

бей
фото ілюстративне

Режисер Майкл Бей і колишній керівник виробництва Paramount Invisible Narratives Адам Гудман виступлять продюсерами трилера на тему пандемії.

Як повідомляє Deadline, фільм під назвою Songbird стане першим, створеним у Лос-Анджелесі з моменту початку карантину - місто досі перебуває на локдауні.

Зйомки планують розпочати протягом найближчих п'яти тижнів. Режисером виступить Адам Мейсон, який написав сценарій із Саймоном Боєсом.

Повідомляється, що творці застосують якісь інноваційні методи зйомки, які дозволять безпечно працювати під час карантину. Поки що творці фільму дистанційно проводять кастинг та інструктаж акторів. Деталі сюжету поки тримаються в секреті. Відомо лише, що дія відбуватиметься в недалекому майбутньому, коли влада знову запроваджує карантин, причому куди більш жорсткий, мотивуючи це тим, що вірус мутував.

Очікується, що стрічка буде нагадувати «Паранормальне явище» чи «Монстро». Вартість створення невідома, але передбачається, що виробничий бюджет буде скромним. Дату релізу поки не визначено.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: