У мерії Львова продовжили термін використання платних майданчиків для паркування в центрі міста

c4fe80884d04e44b79ed749511162a87_L

Це дасть можливість «Львіватодору» збільшити надходження до міського бюджету.

На комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики депутати погодили внесення змін до ухвали міської ради від 27.01.2011 № 120 та від 29.12.2011 «Про затвердження збору за місця для паркування транспортних засобів та плати за паркування транспортних засобів на території м. Львова».

Начальник управління економіки департаменту економічного розвитку Олег Забарило зазначив, що пропонується продовжити термін використання платних майданчиків для паркування в центрі міста з 8.00 до 20.00.

« Також ми пропонуємо адреси потенційних майданчиків для паркування, які є зараз в межах пішохідної зони внести в перелік платних майданчиків. Це всі адреси, які передбачені в пішохідній зоні міста та зараз використовуються мешканцями, зокрема: вул. Жижки, вул.Братів Рогатинців, вул.Староєврейська та інші» .

Також для покращення якості електропостачання споживачів у Львові проведуть заміну 48-ми кабельних шаф.

Це дасть змогу покращити якість електропостачання споживачів Львова та забезпечення безперебійної роботи електроенергетичної системи міста в осінньо-зимовий період. Роботи проведе ПрАТ «Львівобленерго», яке розробило та впроваджує низку технічних заходів з переоснащення низьковольтних кабельних ліній.

За словами заступника голови комісії Віталія Свінціцького, передбачено заміну застарілих, технічно зношених металевих кабельних шаф на сучасні склопластикові та антивандальні. Крім цього, у ході обговорення він наголосив на необхідності завчасно попереджати мешканців про відключення світла.

«На низці вулиць буде відбуватись заміна кабельних шаф, тих ще радянських на сучасні, компактні, які мають гарний зовнішній вигляд і вписуються в благоустрій міста. Проте були випадки, коли людей не попередили про можливі відключення світла. Тому звернувся  з проханням, щоб міське управління підготувало лист до «Львівобленерго» з проханням, щоб мешканців перед заміною заздалегідь попереджали про вимкнення світла».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: