В Україні продовжено карантин

шм

Карантин в Україні триватиме ще щонайменше до 22 червня. Таким чином, ще понад місяць триватимуть обмеження, які запровадили у межах боротьби з коронавірусом. Щоправда, послаблення карантину вже стартвувало. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні.

Карантин в Україні триватиме ще щонайменше до 22 червня. Таким чином, ще понад місяць триватимуть обмеження, які запровадили у межах боротьби з коронавірусом. Щоправда, послаблення карантину вже стартвувало. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні, - пише РБК- Україна.

Постанову про продовження карантину буде опубліковано завтра, як заявив Шмигаль. Її потрібно допрацювати.

«Проект пропонується встановити з 22 травня 2020 року по 22 червня на території України карантину з урахуванням епідемічної ситуації в регіонах. Це так званий адаптивний карантин, про який ми казали», - заявив голова МОЗ Максим Степанов на засіданні.

Карантин продовжили, але з послабленнями. Зокрема, з 25 травня запускають метро, а з 22 травня - громадський транспорт. Крім того, в Україні вводять певні ознаки епідемічної ситуації в регіонах.

За словами Степанова, введення саме адаптивного карантину дасть змогу повністю контролювати ситуацію, дуже швидко реагувати в залежності від регіону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: