Як немовлята в міській дитячій лікарні Львова святкують День вишиванки (фото)

немовлята у вишиванках__1

Немовлята, які з’явилися на світ передчасно і перебувають у нових кювезах у відділенні патології новонароджених міської дитячої клінічної лікарні Львова, сьогодні теж у вишиванках.

Про це повідомив головний лікар клініки Дмитро Квіт.

«Найменші львів’яни, зігріті теплом громади міста, святкують День вишиванки в нових інкубаторах у відділенні патології новонароджених нашої лікарні. В березні цього року ми отримали 3 нових інкубатори в рамках проекту Громадського бюджету. Власне, ці новонароджені дітки, які перебувають у цих інкубаторах, сьогодні також у вишиванках», — розповів Дмитро Квіт, головний лікар міської дитячої клінічної лікарні Львова.

Вишиванки для своїх діток вишили батьки, які сьогодні святкують День вишиванки разом зі своїми дітками.

До слова, загалом у міській дитячій клінічній лікарні Львова функціонує 14 інкубаторів для виходжування новонароджених діток. Ці новітні апарати створені для виходжування передчасно народжених і глибоко недоношених дітей, тож дітки, які з’являються на світ передчасно, отримують оптимальні умови для розвитку і найкращий догляд фахівців. Торік, зокрема, за кошти міського бюджету для лікарні було закуплено 4 таких надсучасних інкубатори.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: