Компанія Дубневичів шантажує мешканців Нового Роздолу відімкненням водопостачання, – Гірняк

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Фото: Status Quo.

Компанія «Енергія Новий Розділ» відмовляється надавати послуги з водопостачання та водовідведення.

Про це повідомив голова Коордради політичної партії «Громадянська позиція», депутат Львівської обласної ради Володимир Гірняк.

«30-тисячне місто Новий Розділ знову потерпає від свавілля горе-комунальників із ТзОВ «Енергія Новий Розділ», засновниками якого є сумнозвісні брати Дубневичі. Відтепер мешканців міста шантажують відімкненням водопостачання через черговий майновий конфлікт», – сказав Володимир Гірняк.

Він зазначив, що вже третій рік поспіль можна спостерігати за тим, як у розбірках за майно «Енергії» у Новому Роздолі та Новояворівську заручниками стають звичайні мешканці цих міст. Спочатку під загрозою двічі був початок опалювального сезону і ці два міста могли розділити сумну долю Алчевська, тепер предметом «шантажу» громади є водопостачання Нового Роздолу.

«Ви пам’ятаєте, як минулого року ми за участі прем’єр-міністра України, міністрів, народних депутатів запускали тепло до цих двох міст та передали майно в управління структурному підрозділу НАК «Нафтогаз України» – ТОВ «Нафтогаз тепло»? Останнє, попри труднощі, провело опалювальний сезон. Розпочалась підготовка  до наступного, зокрема інвентаризація майна. Але керівництво ТзОВ «Енергія Новий Розділ» стало чинити опір. Верхом цинізму стали заяви посадових осіб «Енергії Новий Розділ», що вони відмовляються надавати послуги з водопостачання та водовідведення у Новому Роздолі, хоча саме ТзОВ «Енергія-Новий Розділ» є визначеним надавачем цих послуг. Безгосподарність посадовців «Енергії» призвела до того, що сотні і тисячі кубометрів артезіанської води тепер просто виливаються на землю, і ліквідовувати пориви водогону працівники «Енергії» не поспішають, а навпаки – вони звинувачують законного управителя та державну структуру АРМА в рейдерстві. Звертаюсь до керівництва держави та області, правоохоронних органів, Нацполіції, НАБУ, АРМИ дати належну оцінку цим всім діям!

До речі, у зв’язку із пом’якшенням карантину продовжить свою роботу тимчасова слідча комісія Львівської обласної ради, яка розставить всі крапки в питанні передачі майна від громади у приватні руки та надасть оцінку причинам зриву опалювального сезону у цих двох містах», – підкреслив Володимир Гірняк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: