Поліцейські затримали водія, причетного до смертельної ДТП на Сокальщині

дпддр
Фото: Нацполіція

23 травня близько 6.30, очевидець повідомив до поліції про те, що поблизу села Зубків Сокальського району, на узбіччі дороги знаходиться тіло чоловіка без ознак життя.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Виїздом слідчо-оперативної групи та інших співробітників Сокальського відділення поліції встановлено, що 46-річний місцевий мешканець, помер від отриманих тілесних ушкоджень внаслідок ДТП.

Як виявилося, вчора, 22 травня, близько 22.00 невстановлений автомобіль, під керування невідомого водія, скоїв зіткнення з велосипедом, яким керував загиблий та з місця події втік.

До розшуків зловмисника залучалися співробітники усіх служб територіального підрозділу поліції.

Невдовзі правоохоронці встановили особу водія, причетного до ДТП - 31-річного мешканця Сокальського району. Також поліцейські виявили та вилучили автомобіль «Volkswagen Passat», яким було скоєно наїзд на велосипедиста.

Зловмисника затримано в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Проведеною експертизою встановлено, що затриманий перебуває в стані алкогольного сп’яніння.

Слідчі відкрили кримінальне провадження.

Максимальне покарання, яке загрожує вбивці – до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: