У Львові поліцейські затримали порушника ПДР, а той виявився злодієм

99426106_2337662719868820_5060185225238151168_o
Фото: патрульна поліція

Сьогодні близько 5-ї години патрульні 1 батальйону на вулиці Богдана Хмельницького помітили невідому особу, яка порушила правила дорожнього руху, перейшовши дорогу у невстановленому місці.

Про це повідомляє патрульна поліція Львівської області.

Вгледівши службовий автомобіль, чоловік змінив напрямок руху і спробував уникнути зустрічі. Поліцейські зупинили чоловіка, пояснили, що він порушив.

Патрульні встановили особу громадянина, ним виявився 36-річний львів'янин. Він згідно баз даних неодноразово притягався до кримінальної відповідальності, зокрема, за крадіжки.

У будівельному візку, чоловік перевозив інструменти, кабель та дві камери спостереження зі зрізаним кабелем живлення. Пояснити походження цих речей чоловік не зміг і плутався в поясненнях.

Патрульним вдалося встановити, що ці речі, ймовірно, викрадені з приватного подвір'я на вулиці Малиновій в місті Дубляни Жовківського району. Поліцейські з'їздили за раніше згаданою адресою і інформація підтвердилася.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Шевченківського відділу поліції. В присутності понятих ці речі вилучили, а чоловіка супроводили у відділок. Встановлюють потерпілого від крадіжки.

Нет описания фото.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: