В Дрогобичі надзвичайники провели дезінфекцію громадських місць

уамиаввам
Фото: ДСНС України у Львівській області

З метою недопущення поширення коронавірусу на території Львівської області, надзвичайники продовжують проводити дезінфекцію на вулицях міст та селищ, а також місць масового скупчення людей.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Львівській області.

22 травня в м. Дрогобич здійснено санітарну обробку та дезінфекцію дезінфікуючим розчином місць масового скупчення людей пішохідних зон по вулицям, зупинок громадського транспорту по маршруту руху автобуса №2 (18 зупинок), вул. Ковальська (продуктовий ринок), автостанції №2 загальною площею 800 м2). Загалом за допомогою спецтехніки оброблено 18 км.

Цього ж дня в м. Борислав , здійснено санітарну обробку та дезінфекцію дезінфікуючим та стерилізуючим засобом територій, де можуть масово скупчуватися люди, а саме: АТ «Ощадбанк» вул. Шевченка, 18; супермаркету «АТБ» та ринку «Хома» вул. Весняна, 5«а»; торгового комплексу «ТКС» та магазину «Рукавичка» вул. Коваліва, 121; АТ «Приватбанк» та магазину «У Лева» вул. Шкільна, 1; торгових кіосків по вул. В.Великого, супермаркету «Спар» на вул. Шевченка, 47; супермаркету «Наш Край» на вул. Дрогобицька, 7; магазину «Ковалик» вул. Петлюри, 52; АЗС «WOG» вул. Коваліва, 203; житлового будинку на вул. Коваліва, 171, магазину «Армян» вул. Коваліва, 14 та шести аптек в м. Борислав.
Загалом за допомогою спецтехніки оброблено 16 км.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: