Які свята відзначають 23 травня (іменини, народні прикмети)

Морська_піхота_України_2018

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 23 травня в Україні і світі.

Свята та події 23 травня

З метою відродження та розвитку національних військових традицій, ураховуючи важливу роль морської піхоти Військово-Морських Сил Збройних Сил України у забезпеченні обороноздатності держави, і відповідно до статті 112 Конституції України, Указом в.о. Президента України № 352/2014 від 31 березня 2014 року в Україні було встановлено нове професійне військове свято - «День морської піхоти», яке щорічно відзначалося 16 листопада. Відповідно до Указу Президента України від 23 травня 2018 року №145/2018, Указ № 352 втратив чинність, а «День морської піхоти України», стали відзначати щороку 23 травня.

В цей День ми приєднуємося до привітань на адресу доблесних і вірних морських піхотинців України і бажаємо їм високого професіоналізму, міцного бойового духу, добрих перемог і нехай береже вас Господь!

Іменини 23 травня

Цього дня іменини святкують: Василь, Семен, Таїсія, Ян, Юліан, Михайло, Симеон, Емілія та Єфросинія.

Народні прикмети 23 травня

  • Тиха й світла ніч без роси – наступного дня чекай негоди.
  • Якщо травневий дощ починається великими краплинами, то він ненадовго.
  • Як травень з частими дощами, то й літо буде мокре, але мало дощів буде у вересні, і навпаки.
  • Коли хмарно й помірний вітер - заморозки малоймовірні.
  • Часті тумани у травні - на мокре літо.

Гороскоп 23 травня

Овен

У цей день можна спілкуватися тільки з тими людьми, з якими ви не можете серйозно посваритися за жодних обставин – наприклад, близькими друзями або родичами.

Телець

День, коли закладається програма на майбутнє: від того, як ви його проведете, буде залежати місячний місяць, який починається, – якщо ви хочете, щоб він минув успішно, ударно попрацюйте сьогодні.

Близнята

В цей день вам категорично не можна розмінюватися на дрібниці, дійте за принципом «полюбити так королеву, програти так мільйон» – будьте щедрі і не скупіться ні в матеріальному, ні в моральному плані.

Рак

Якщо вам вдасться від самого ранку скласти чіткий робочий план і скрупульозно дотримуватися його, до кінця дня ви зможете досягти серйозних професійних результатів і отримаєте привід для задоволеності собою.

Лев

День, який потрібно присвятити догляду за зовнішністю: ваш королівський статус вимагає бездоганного стилю і доглянутого вигляду, тому не полінуйтеся і приведіть себе до ладу.

Діва

Вам зірки радять згадати про те, що усюди встигає той, хто нікуди не поспішає: поспіх призведе до помилок, через які ви змушені будете переробляти вже виконану роботу.

Терези

Не варто ділитися своїми професійними ідеями з колегами: якщо вам обов'язково потрібно з кимось порадитися, поговоріть з близькими людьми – вони точно їх не вкрадуть.

Скорпіон

Не варто вступати в пересварку з оточенням, навіть якщо воно буде заслуговувати різкого зауваження: результат такої конфронтації може виявитися непередбачуваним.

Стрілець

Енергію, яка буде буквально переповнювати вас, не варто розтрачувати на розв'язання дрібних питань: заплануйте найважливішу на сьогодні справу і докладіть максимум зусиль для її виконання.

Козоріг

Імовірний дзвінок від людини, з якою ви давно не спілкувалися: подумайте про те, чому вона знову з'явилася у вашому житті саме зараз – можливо, це знак, який важливо правильно витлумачити.

Водолій

Сварка з давнім другом, який дозволить собі некоректні висловлювання на вашу адресу, може стати фатальною, але, якщо ваші стосунки вже геть вижили себе, чіплятися за них не варто.

Риби

Спілкуючись з коханою людиною, намагайтеся не відволікатися від ходу бесіди, оскільки ваша неуважність може її образити, а на примирення піде значно більше часу, ніж зазвичай.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: