Більше сотні активістів провели у Львові акцію проти проросійського реваншу у владі (фоторепортаж)

IMG_0464

Сьогодні в центрі Львова до двох сотень активістів проводять акцію «Стоп реванш!», на якій закликають чинну владу виконати ряд вимог.

Про це повідомляє кореспондент Дивись.info з місця подій.

Акція присвячена першій річниці Володимира Зеленського на посаді Президента України й учасники вимагають його дотримуватися слова й виконати власні обіцянки, не допустити зміни зовнішньополітичного курсу України з проєвропейського на проросійський, не капітулювати перед РФ, позбутися кумівства у владі, припинити наступ на гуманітарну політику та українську мову тощо.

Активісти принесли із собою численні плакати, які закликають не віддавати Крим Росії, припинити проросійський курс у владі тощо. Зі сцени виступили учасники Революції Гідності й активісти. Організатором зазначений «Рух опору капітуляції - Львів». На акцію учасники принесли опудало, що нагадує Андрія Єрмака, очільника Офісу президента України, та запхали його у сміттєвий бак на знак протесту проти проросійського курсу влади.

Під пам’ятником Шевченку, де проходить мітинг, також присутні численні правоохоронці, але учасники поводяться мирно та дотримуються визначеної соціальної дистанції. Аналогічні акції проходять сьогодні і в інших містах України.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: