Львівські митники зупинили водія з контрабандою автозапчастин та хімпрепаратів

99090641_268479321183799_337674134152544256_o
Фото: Галицька митниця

У пункті пропуску «Краківець-Корчова» водій вантажівки до митного контролю подав товаросупровідні документи на вантаж «прокат плоский з вуглецевої сталі».

У митній декларація для письмового декларування товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами для особистих, сімейних та інших потреб, не пов’язаних з провадженням підприємницької діяльності вказав про відсутність будь-яких товарів, що підлягають оподаткуванню, повідомляє Галицька митниця Держмитслужби.

Однак під час огляду вантажівки, окрім задекларованого товару, митники знайшли ящики з автозапчастинами, хімічними препарати для захисту рослин від шкідливих комах та кореневі живці. Загалом - близько 400 кг товару різного найменування в кількості понад 1700 шт.

На изображении может находиться: стол и обувь

Як пояснив водій, цей товар він взяв у Республіці Польщі з метою перевезення через державний кордон України.

Аналогічні випадки зафіксували працівники митниці в пункті пропуску «Рава-Руська - Гребенне». Тут у кабінах двох вантажівок водії перевозили відповідно 130 кг та 140 кг автозапчастин різного найменування.

За цими фактами складено протоколи про порушення митних правил, передбачені ст.472 МК України. Незадекларований товар вилучено, його вартість буде встановлено додатково.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: