Львівський медзаклад отримав 5,5 мільйона для боротьби з COVID-19

медики

Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги отримав 5 485 801 грн за квітень за пакетом «Екстрена медична допомога пацієнтам з підозрою або встановленим захворюванням на гостру респіраторну хворобу COVID-19».

Про це повідомляє пресцентр Львівської ОДА.

Національна служба здоров'я України розрахувала цю суму, виходячи із кількості зареєстрованих пацієнтів в області станом на 30 квітня - 451 особа, помноженої на тариф – 12 163,64 грн за одного пацієнта.

Вже 15 медзакладів області підписали договори за пакетом «Медична допомога, яка надається мобільними медичними бригадами, що створені для реагування на гостру респіраторну хворобу COVID-19». Всього пропозиції подали 26 закладів.

Крім того, 12 закладів Львівщини подали пропозиції на укладення договорів за пакетом «Стаціонарна допомога пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19». За цим пакетом договори можуть укласти лише ті лікарні, які є у переліку визначених для госпіталізації пацієнтів з коронавірусною інфекцією і відповідають вимогам надання допомоги. Вже підписано 7 договорів з лікарнями Львівської області.

Загалом НСЗУ виплатила 135 944 059 млн грн за надання допомоги пацієнтам з COVID-19 всього за 12 робочих днів. Кошти на свої рахунки отримали усі центри екстреної медичної допомоги, мобільні бригади та лікарні, які госпіталізовували пацієнтів з коронавірусною інфекцією у квітні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: