Одинадцять друзів «Лева» шукають домівку (фото)

БАРТ

У ЛКП «Лев» 11 собачок чекають на нових господарів.

ЧАПІК (зліва), 10 років. Місце відлову: вул. Суботівська. Приїхав до нас на щорічну вакцинацію. Життєрадісний, травить анекдоти і підбадьорює молодих собачок.

КІТАНА (справа), 8 років. Місце відлову: вул. Польова. Хороша дівчинка, завжди в настрої. Має видовжене тільце і короткі лапки. Називаємо її «коргі».

МІЛА, 3 роки. Місце відлову: вул. Освицька. Шикарна дама, врівноважена, пухкенька. Дуже сердечно дає лапу. Має дивовижні очі різного кольору.

БРУНА, 4 роки. Місце відлову: вул. Купчинського. Лагідна, трішки налякана, але дуже дружня дівчинка. Припускаємо, що була домашньою.

АЙРУС, 1 рік. Місце відлову: вул. Стрийська. Хороший, елегантний, абсолютно білий кролик. Буде спокійним, ніжним і грайливим другом.

АНАБЕЛЬ, 8 місяців. Місце відлову: вул. Луганська. Дитина з промислової зони. Смішна, довірлива, вчиться гуляти на повідку. Дізналася, що на світі існують іграшки.

ГАУС, 2 роки. Місце відлову: вул. Авіаційна. Крупний, високий, але зовсім не страшний собака. Великий друг. Можна брати за лапу і гладити.

БАРТ, 2 роки. Місце відлову: вул. Богданівська. Чудовий, юний хлопчик, який ще нічого доброго в житті не бачив. Вчиться жити по-новому. У нього все вийде.

ТОША, 6 років. Місце відлову: вул. Гніздовського. Приїхав на повторну вакцинацію. Вважає, що він на курорті, і насолоджується всім навкруги. Не просто гуляє, а бігає і сміється.

ДІНА, 2 роки. Місце відлову: вул. Освицька. Дуже зворушлива дівчинка. Хороша і скромна, аж занадто. Має гарну, виразну зовнішність, але не любить її демонструвати.

ДЖЕК, 4 роки . Місце відлову: вул. Кульпарківська. Класний, міцний і дуже толковий хлопець. Повідок не визнає, любить гуляти сам. Дорослий і відповідальний.

фото: Ірина Шелест

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: