Біля Польського кордону затримали рекетирів, які вимагали від перевізників «данину»

100687561_2569854266621173_4638732161929707520_o
Фото: Ірина Діденко

У суботу, 30 травня, правоохоронці затримали групу осіб, яких підозрюють у вимаганні грошей у перевізників, які працюють біля пунктів пропуску на кордоні з Польщею «Краковець-Корчова» та «Шегині-Медика» та перевозять громадян мікроавтобусами на території України.

У суботу, 30 травня, правоохоронці затримали групу осіб, яких підозрюють у вимаганні грошей у перевізників, які працюють біля пунктів пропуску на кордоні з Польщею та перевозять громадян мікроавтобусами на території України.

Тариф – 300 грн за кожного пасажира, повідомляє очільниця прокуратури Львівщини Ірина Діденко.

Наразі за підозрою у вимаганні затримали трьох осіб, однак ще триває проведення обшуків та встановлення інших причетних.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят, обувь, ребенок и на улице

За її словами, у зв'язку з карантином сфера перевезень людей стала гостро цікавою всім, в тому числі, місцевим криміногенним середовищам, оскільки люди готові платити за завищеними розцінками, аби потрапити до іншого регіону автотранспортом.

Представники кримінального середовища вимагали у перевізників "данину" за неперешкоджання їхній діяльності. Зловмисники працювали біля кордону в Краковці та Шегині.

"Зафіксовано чергову передачу коштів в сумі 2100 грн перевізником вимагачу. Тариф досить серйозний - 300 грн за кожного пасажира. Групи працювали біля кордону в Краковці та Шегині. Триває проведення 12 обшуків, встановлюється коло всіх вимагачів, готуємо повідомлення про підозри та клопотання про запобіжні заходи", - повідомила Діденко.

На изображении может находиться: один или несколько человек, автомобиль и на улице

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: