На Львівщині п’яний водій намагався відкупитися від патрульних

орвакурк
Фото: патрульна поліція

Близько опівночі на автомобільній дорозі Львів-Шегині неподалік населеного пункту Бартатів, патрульні помітили та зупинили автомобіль ВАЗ-2101, водій якого порушив правила дорожнього руху.

Про це повідомляють у патрульній поліції.

Під час спілкування у 24-річного керманича поліцейські виявили ознаки алкогольного сп'яніння. На пропозицію пройти огляд на стан сп'яніння, чоловік погодився в присутності двох свідків. Результат тесту показав - 1.12 проміле.

Згодом, під час оформлення адміністративного правопорушення, водій кілька разів підходив до патрульних та намагався з ними домовитись, пропонуючи їм хабар в розмірі 3 000 гривень. Інспектори неодноразово попереджали його про кримінальну відповідальність, однак чоловік продовжував наполягати на своєму.

Для фіксації факту спроби дачі неправомірної вигоди службовій особі, патрульні на місце події викликали слідчо-оперативну групу Пустомитівського відділу поліції.

Тепер чоловіку загрожує кримінальна відповідальність за ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ.

Крім того, на порушника винесли постанову за порушення правил дорожнього руху та склали протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: