Кабмін пом'якшив вимоги карантину для богослужінь

церква6

Кабінет Міністрів після консультацій з членами Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій вирішив пом'якшити вимоги карантину для богослужінь. Відповідні зміни були внесені в середу в постанову №392 від 20 травня.

Кабінет Міністрів після консультацій з членами Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій вирішив пом'якшити вимоги карантину для богослужінь. Відповідні зміни були внесені в середу в постанову №392 від 20 травня, — повідомляє «Лівий берег».

Згідно з умовами карантину, в Україні були заборонені масові заходи, в тому числі релігійні, за участю більш ніж 10 осіб. З 22 травня в областях, які відповідають вимогам щодо пом'якшення карантину, дозволили проводити богослужіння з парафіянами з розрахунку не більш ніж одна людина на 10 квадратних метрів площі будівлі.

Відповідно до нових правил, ця норма з 5 червня знижується до 5 квадратних метрів. Богослужіння на вулиці дозволяється проводити за умови дотримання дистанції між парафіянами не менш ніж 1,5 метра.

Нагадаємо, з 5 червня в рамках пом'якшення карантину будуть дозволені внутрішні авіаперельоти, а також робота ресторанів у приміщеннях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: