Лев Грицак звернувся до «Укрзалізниці» з проханням відновити курсування поїздів до Трускавця

101848238_257723955472269_5947586779249901568_n

Президент «Туристичного кластеру Трускавець» Лев Грицак звернувся до керівництва «Укрзалізниці» та голови ЛОДА Максима Козицького щодо відновлення курсування та запуску нових поїздів до Трускавця.

Передусім йдеться про продовження маршруту курсування потягів №111/112 Харків – Львів та №26/25 Одеса – Львів до Трускавця.

Окрім того, Лев Грицак пропонує призначити новий поїзд сполученням Трускавець – Перемишль, що дозволить залучити туристичні потоки з Польщі та ЄС. Також президент «Туристичного кластеру Трускавець» наголосив на потребі якнайшвидше відновити курсування міжнародного поїзда №371 /371 Могильов – Мінськ – Трускавець. Лист із відповідною пропозицією відправили і керівництву Білоруської залізниці.

«Для Трускавця життєво необхідно відновити транспортне сполучення. Сьогодні ми опинилися у вимушеній блокаді через наслідки пандемії коронавірусу, хоча в самому Трускавці не було зафіксовано жодного випадку цієї хвороби. Я переконаний, що кроки для виходу з кризи у нашому місті слід робити вже сьогодні. Водночас ми покладаємося на допомогу і сприяння державної влади і таких потужних структур як «Укрзалізниця», – підкреслив Лев Грицак.

Налагодження транспортних і пасажирських потоків – одне із завдань громадської спілки «Туристичний кластер Трускавець». Навколо цієї ініціативи нещодавно об’єдналися місцеві підприємці, медики і громадські діячі. Зокрема засновниками туристичного кластеру стали готельно-курортний комплекс «Карпати», Міжнародна реабілітаційна клініка Козявкіна, санаторно-готельний комплекс «Дніпро-Бескид», компанія «Кий Авіа» та низка інших організацій. Президентом кластеру обрали колишнього мера Трускавця та генерального директора готельно-курортного комплексу «Карпати» Лева Грицака.

Об’єднання спрямоване на співпрацю між різними учасниками туристичного, санаторного, ресторанного підприємництва та інших сфер бізнесу щодо подолання нагальних проблем, з якими зіткнулося місто. Насамперед йдеться про налагодження транспортних та пасажирських потоків, формування цілісного спектру послуг та підвищення якості сервісу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: