У Львові оголосили підозру адвокату, який привласнив нерухомість міста

поліція1

Як встановили правоохоронці, 43-річний львів’янин організував схему заволодіння комунальним майном Львівської міської ради. Про це повідомляють у поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, 43-річний львів’янин, організував схему заволодіння комунальним майном Львівської міської ради. Про це повідомляють у пресслужбі поліції Львівської області.

А саме - нежитловими приміщеннями, розташованими на вулиці Жовківській, загальною площею близько 260 квадратних метрів та земельною ділянкою, розташованою на вулиці Біберовича у Львові, загальною площею близько 0,6 га.

Вступивши у змову з іншими учасниками оборудки та провівши складні маніпуляції з документацією, адвокат привласнив майно, загальна вартість якого становить близько 6,5 мільйонів гривень.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, а саме - у використанні підроблених документів, шахрайстві, незаконного правочину з майном та відмиванні доходів, вчинених за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах.

За скоєне зловмиснику загроджує покараня – позбавдення волі на строк до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: