У мешканця Винників вилучили зброю та боєприпаси

зброя2

Поліцейські вилучили у мешканця Винник предмети, схожі на зброю та боєприпаси. 51-річному чоловіку за вчинене загрожує покарання - від трьох до семи років позбавлення волі. Про це повідомляють у поліції Львівської області.

Поліцейські вилучили у мешканця Винників предмети, схожі на зброю та боєприпаси. 51-річному чоловіку за вчинене загрожує покарання - від трьох до семи років позбавлення волі.

Про це повідомляють у поліції Львівської області.

2 червня, близько 11.00, до Личаківського відділу поліції за допомогою звернулася 70-річна мешканка Винників, яка повідомила, що її кривдить та ображає син.

За вказаною адресою негайно прибула мобільна група з протидії домашньому насильству поліції Львівщини. Під час з’ясування обставин конфлікту правоохоронці в одній з кімнат побачили зброю та боєприпаси.

В помешканні, де проживає пенсіонерка з сином, поліцейські виявили 75 набоїв різного калібру, два предмети, схожі на пістолети, ножі, корпуси від ручної протитанкової гранати та «РГД-5», а також корпус осколкової протипіхотної міни.

За цим фактом слідчі відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання -від трьох до семи років позбавлення волі.

Вилучені предмети правоохоронці скерували на експертизу, встановлюється їх походження. Досудове розслідування триває.

Окрім того, 50-річному мешканцю Винників поліцейські винесли припис, який забороняє контактувати з постраждалою матір’ю та з’являтися у місці її проживання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: