Голова майнової комісії облради подав у відставку

101661300_252113462691833_6712769657259950080_n

Депутати Львівської обласної ради погодили відставку Ігоря Комарницького з посади голови  депутатської комісії з питань комунального майна і приватизації.

Як повідомив голова Львівської облради Олександр Ганущин, що Ігор Комарницький написав заяву про складання повноважень голови комісії «за власним бажанням» і просив підтримати таке рішення.

Натомість низка депутатів вимагали спочатку заслухати звіт Ігоря Комарницького, який очолював майнову комісію понад чотири роки.

«Депутат очолював важливу комісію, до якої було багато зауважень, можна говорити про корупційну складову . Тому депутат мав би прийти і прозвітувати», – підкреслила депутатка Інна Свистун.

Втім, сам Ігор Комарницький під час сесії був відсутній. Відтак звіту про роботу голови комісії не було.

Зрештою депутати з другої спроби підтримали заяву Ігоря Комарницького про складання повноважень голови депутатської комісії з питань комунального майна і приватизації.

Водночас, своє бажання працювати у майновій комісії задекларували четверо депутатів – представник УКРОПу Петро Жукровський, який досі був головою комісії з питань молодіжної політики та спорту, депутат від БПП Роман Васьків, який був членом цієї ж комісії, новий депутат від НРУ Тарас Курчик та позафракційний депутат, екс-перший заступник голови облради Андрій Білоус.

Заяви перших трьох депутатів підтримали, а Андрія Білоуса – відхилили.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: