На Львівщині п'яна мотоциклістка скоїла ДТП

жовквай

Поліцейські Львівщини склали три адмінпротоколи на мотоциклістку, яка у стані сп’яніння скоїла ДТП. У крові 49-річної мешканки міста Жовква виявлено 1,97 проміле алкоголю. Про це повідомляють у пресслужбі поліції Львівської області.

На лінію 102 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася сьогодні, 4 червня, близько 9.00 у місті Жовква. На місці події працювали слідчо-оперативна група та працівники інших служб територіального підрозділу поліції.

Водій мотоцикла «Musstang», 49-річна місцева мешканка, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, не впоралась з керуванням, виїхала на зустрічну смугу та зіткнулась з автомобілем «Mercedes-Benz», за кермом якого перебував 45-річний мешканець Жовківського району. Внаслідок події ніхто не постраждав.

На правопорушницю, у крові якої було виявлено 1,97 проміле алкоголю складено адмінпротоколи за - порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів; керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки; та - керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння.

Санкції статей передбачають накладення штрафу у розмірі шістсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: