На Львівщині сільський голова побився з мешканцем посеред дороги (відео)

102399915_1568398703310218_4258301130129276928_o

Голова Львівської облдержадміністрації взяв під особистий контроль розслідування інциденту, що стався у селі Жирівці.

3 червня у селі Жирівка Пустомитівського району стався інцидент за участі сільського голови цього села Миколи Пущака та колишнього солдата Нацгвардії Ярослава Білика.

«В результаті "спілкування" з посадовцем органу місцевого самоврядування в Ярослава розбитий ніс і зламана рука! Розслідування цієї справи я негайно взяв під свій особистий контроль. І я, як голова ЛОДА, вимагаю від поліції швидко та об’єктивно розслідувати дану справу!», - повідомив на своїй сторінці у  Facebook Максим Козицький.

Натомість Микола Пущак розповідає, що автомобіль рухався по сільській дорозі на шаленній швидкості, порушуючи ПДР, тому він вирішив зупинити проїжджаючих та зробив їм зауваження.

«Хочу повідомити громаду, що сьогодні не вдалось провести зустрічі через інцидент, що стався на дорозі в с .Жирівка. Я знаходився поруч свого авто, коли побачив, що через село на шаленій швидкості мчить машина. Щоб призупинити їх махнув рукою, на що водії зреагували неадекватно. Промчавшись ,навмисно зачепили мене , тим самим пошкодили дзеркало власної машини. Хотіли розпочати бійку, поводились брутально. Довелось викликати дільничого інспектора та слідчо-оперативну групу», - повідомив Пущак на своїй сторінці у Facebook.

Опубліковано Максимом Козицьким Середа, 3 червня 2020 р.

Опубліковано Максимом Козицьким Середа, 3 червня 2020 р.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: