Психіатрична лікарня «Заклад» має нового керівника

101661300_252113462691833_6712769657259950080_n

Депутати Львівської обласної ради погодили призначення директором Львівської обласної психіатричної лікарні «Заклад» Юрія Шипова.

«Призначити Шипова Юрія Олександровича директором комунального некомерційного підприємства Львівської обласної ради «Львівська обласна психіатрична лікарня «Заклад» строком на п'ять років з 09.06.2020», – йдеться у рішенні.

Попередньо відбувся відкритий конкурс, за підсумками якого постійно діюча конкурсна комісія з проведення конкурсів на заміщення посад директорів комунальних некомерційних підприємств Львівської облради рекомендувала кандидатуру Юрія Шипова на цю посаду.

Під час обговорення голова медичної комісії Ігор Ковальчук та голова облради Олександр Ганущин висловили сумніви у тому, що лікарня зможе успішно функціонувати на другому етапі медичної реформи, коли лікарні фінансуються з НСЗУ.

Спершу для призначення директора лікарні забракло кількох голосів, однак депутати повернулися до цього питання і пітримали його з другої спроби.

41-річний Юрій Шипов – стоматолог за освітою. Двічі був депутатом Миколаївської райради, на сьогодні депутат Тростянецької ОТГ. Деякий час виконував обов’язки директора Львівської обласної психіатричної лікарні «Заклад».

Нагадаємо, минулого року розглядали проєкт реорганізації психіатричної служби області. Планувалося об'єднати дві психіатричні лікарні - Львівську обласну психіатричну лікарню «Заклад», що у с. Заклад Миколаївського району, та Львівську обласну клінічну психіатричну лікарню, що на вул. Кульпарківській, 95 у Львові.

Цим же рішенням планувалося змінили місце реєстрації Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні з вул. Кульпарківської, 95 у Львові на вул. Січинського 1-б у с. Заклад Миколаївського району.

Ініціатива про реорганізацію викликала протести працівників лікарні «Заклад» і депутати  не погодили проєкт реорганізації.

Довідка

Шипов Юрій Олександрович 1979 р.н., громадянин України; повна вища освіта за спеціальністю «Стоматологія», друга освіта за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування», стаж професійної діяльності – 25 роки.
У 2006-2010рр. депутат Миколаївської районної ради V демократичного скликання, член комісії з питань охорони здоров’я і екології;
У 2010-2015рр. депутат Миколаївської районної ради VI демократичного скликання, голова комісії з питань молоді, спорту, культури і туризму;
З 2012р. і дотепер присяжний Миколаївського районного суду;
З 2014р. і дотепер  член колегії Миколаївської РДА;
З 2016р. по цей час депутат Тростянецької ОТГ VII демократичного скликання, голова комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту та житлово-комунального господарства;
З 2020р. виконує обов’язки директора комунального закладу Львівської обласної ради «Львівська обласна психіатрична лікарня «Заклад» та член Українського лікарського товариства у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: