Садовий ініціює створення тимчасової слідчої комісії для розслідування сміттєвої блокади Львова

IMG_9626

Міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до парламенту з ініціативою створити тимчасову слідчу комісію для розслідування подій сміттєвої блокади.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Офіційно звертаюсь до Верховної Ради України з ініціативою створити тимчасову слідчу комісію для розслідування подій, пов’язаних із організацією „сміттєвої блокади“ Львова. Минуло 4 роки з часу підпалу Грибовицького полігону і початку блокади. Слідство триває досі. Фігурантами розслідування є колишні вищі посадові особи, а також чинні народні депутати. Ми готові надати ТСК всі необхідні свідчення та матеріали. Львів та Україна мають знати правду», — зазначив Андрій Садовий.

Повний текст звернення — за посиланням.

Нагадаємо, сміттєва криза у Львові — серія інцидентів у Львові, починаючи з літа 2016 року, викликаних тривалим ігноруванням проблем зі зберіганням та переробкою сміття у місті, пожежею на Грибовицькому сміттєзвалищі та подальшою бездіяльністю місцевої влади.

За оцінками міської влади та деяких політичних діячів, криза та її висвітлення у ЗМІ має політичне підґрунтя і викликана політичними розбіжностями між Блоком Петра Порошенка та «Самопоміччю», за іншими — намаганням мера міста Андрія Садового перекласти вирішення проблеми на центральну влад.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: