Корми для котів і собак від львівського виробника продаватимуть в Іспанії та Італії

Kormotech_Plant-min

Сухі і вологі раціони для домашніх улюбленців від вітчизняного виробника — компанії Kormotech — взяли на реалізацію іспанські та італійські дистриб'ютори.

В обидві країни — Іспанію та Італію — передали по 1,5 тонни продукції компанії Kormotech. Її планують реалізувати до кінця 2020 року. Перше відвантаження в Італію відбулось у середу, 3 червня. Там сухі і вологі раціони для котів і собак під брендом «Optimeal» у сегменті суперпреміум реалізовуватимуть через інтернет-магазин «Healthy Pet Italy».

В Іспанії компанія реалізовуватиме продукцію одразу під двома брендами «Optimeal» та «КЛУБ 4 ЛАПИ».

В умовах карантину заводи львівського виробника працюють із дотриманням усіх санітарно-епідеміологічних норм відповідно до вимог українського уряду та рекомендацій ВООЗ.

«Ми продовжуємо виходити на нові експортні ринки навіть під час карантину. Це вкотре доводить, що якість української продукції нічим не поступається іншим європейським виробникам. Кормотех продовжує свій шлях, аби до 2023 року увійти до топ-50 світових виробників харчування для домашніх тварин», — говорить CEO Kormotech Ростислав Вовк.

Наприкінці року спільно з новими партнерами Kormotech переглядатимуть результати продажів у Іспанії та Італії та плануватимуть співпрацю на наступні роки. Український виробник харчування для домашніх тварин Kormotech експортує продукцію вже до 31 країн світу. Серед них — США, Велика Британія, Німеччина, Франція, Фінляндія, Швеція, Нідерланди, Іспанія, Італія, Польща, Туреччина, Іран і Чилі.

KORMOTECH (ТМ Optimeal, КЛУБ 4 ЛАПИ, Мяу!, Гав!) — провідний український виробник високоякісного харчування для котів та собак. Компанія є лідером українського ринку (за обсягами реалізації) та входить до топ-50 європейських компаній з виготовлення кормів для тварин.

У березні компанія спільно з компанією «Ензим» одними з перших виділили 4 мільйони гривень на придбання обладнання львівським лікарням для боротьби з COVID-19.

*реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: