У центрі Львова перевізники вимагають відновити приміські та міжміські перевезення (фото)

IMG_1631

У п'ятницю, 5 червня, у Львові на вулиці Винниченка під стінами Львівської облдержадміністрації відбувається акція протесту перевізників.

Перевізники Львівської області розпочали безстрокову акцію протесту під стінами Львівської облдержадміністрації на вул. Винниченка. Вони вимагають відновити із 6 червня приміські та міжміські перевезення та розпочати боротьбу із нелегальними перевізниками. Через протест перевізників рух на вул. Винниченка та на вул. Підвальній ускладнений.

Перевізники вимагають прийняти на сьогоднішньому засіданні обласної комісії ТЕБ і НС рішення про відновлення регулярного пасажирського транспорту і відновити роботу автостанцій.

За словами голови Львівської обласної професійної спілки працівників автомобільного транспорту та шляхового господарства Юрія Кривенка, в учасників протесту є домовленість на зустріч з керівництвом області щоб взяти участь в обласної комісії ТЕБ і НСз метою аби домогтися виконання трьох основних вимог.

  1. відновити із 6 червня приміські та міжміські перевезення
  2. На період пандемії відмовитися від пільгових перевезень.

«Оскільки ті умови, які на сьогодні існують, нам не дають можливості забезпечити незбиткову роботу транспорту при перевезенні пільгових категорій», - каже Кривенко.

3. Керівництво області має напрацювати спільно з перевізниками дієві заходи щодо припинення нелегальних перевезень у Львівській області.

Нагадаємо, рух усіх приміських та міжміських маршруток на Львівщині припинили 18 березня. З 22 травня уряд дозволив послабити карантин і запустити перевезення, однак через велику кількість випадків захворювання на Covid-19 на Львівщині транспорт не запустили. У Львові, натомість, громадський транспорт курсує упродовж карантину, однак в режимі спецперевезень.

Фото: ІА Дивись.Info.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: