Цьогоріч хочуть завершити ремонтні роботи на вулиці Миколайчука

IMG_4433
Архівне Фото, Автор: Роман Балук

На вул. Миколайчука тривають завершальні роботи з облаштування дорожнього покриття. Також буде облаштовано якісні хідники, освітлення, велосмуги.

Зараз вже на довжині 1450 м поклали перший шар асфальту. Триває облаштування розворотного кільця. До кінця літа роботи планують завершити. У вересні сюди буде продовжено автобусний маршрут, а вже наступного року будуть їздити тролейбуси з автономним ходом. Про це розповів під час робочої наради на об"єкті міський голова Львова Андрій Садовий, передає пресслужба Львівської міськради.

«Ми торік восени почали роботи на вулиці Миколайчука. Фактично, ми прокладаємо нову дорогу, якої раніше не було, і про цей напрямок 45 років люди говорили і показували, як приклад безгосподарності. Думаю, цього року люди, які будуть їхати в Брюховичі, які будуть йти до рідних на цвинтар, отримають зовсім інший комфорт. Тут є 1700 м дороги. Ми вже перший шар асфальту влаштували на довжині 1450 м, залишилось ще зробити розворотне кільце, викинути ті конструкції, які стоять. Є вже розуміння і бачення закінчення робіт. Подяка підрядникам, якісно виконують роботи. Тут буде і велодоріжка, і якісний хідник, дорога, освітлення. У перспективі тут буде їздити тролейбус з автономним ходом, але це вже наступного року, коли ми отримаємо тролейбуси з автономним ходом. Наразі з вересня будемо сюди запускати автобус, як продовження одного з маршрутів, щоб люди могли швидко добратись на цвинтар. Якщо подивитись відео, які є в архіві, що тут було раніше, як виглядала ця дорога кілька років тому — це був сором міста, бо завжди бракувало коштів. Але цього року ми випустили облігації, і ці кошти цільово йдуть на ремонти доріг. Тому всі ремонти, які ми почали, завершимо, людям оплатимо за виконані роботи. Об"єми робіт великі - вул. Шевченка, Б. Хмельницького, Хуторівка, Д. Апостола, Курмановича. Це сотні мільйонів гривень, але люди будуть мати можливість почувати себе гідно», — розповів мер Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, ремонтні роботи на вул. Миколайчука розпочали наприкінці 2019 року. Загальна вартість робіт, відповідно до договору, становить понад 80 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: