Дивись.Info рекомендує: які серіали дивитися у червні

MV5BY2I2ZTliYTUtY2FlZi00M2QwLWJkM2UtMWU2Y2ZiYmNmOWU4XkEyXkFqcGdeQXVyMTA5OTc1MTE3._V1_SY1000_CR0,0,1412,1000_AL_

Міні-серіал про корупційний скандал, який розгорівся у ФІФА, атмосферний горор в декораціях італійської глибинки та серіал, який додасть нуару у ваш дощовий червень.

El Presidente/Президент

Відео-сервіс Amazon Prime Video презентує міні-серіал El Presidente («Президент»), сюжет якого розповідає про реальний корупційний скандал, який розгорівся у ФІФА в 2015 році через голову чилійського футбольного клубу B-ліги.

Curon/Затоплене місто

На Netflix — прем'єра італійського фентезі-трилера Curon («Затоплений місто») про жінку, яка повернулася до загадкового села у північній частині Італії, в якому вона виросла. Незабаром вона зникає, і тепер її дітям-підліткам доведеться зіткнутися зі страшними містичними таємницями села, щоб дізнатися, що трапилося з її матір'ю і чому 17 років тому вона втекла з рідних місць.

The Woods/В густому лісі

Далі — знову Netflix з польським детективним трилером The Woods («В густому лісі»). Дії охоплюють два тимчасових проміжки — 1994 і 2019 роки. Варшавський прокурор Павло Копинський все ще оплакує зникнення своєї рідної сестри, коли 25 років тому вона і ще троє її друзів безслідно зникли в лісі в літньому таборі. Два трупи були знайдені через якийсь час, а в 2019 році поліція знаходить останки і третього тіла. Тепер у Копинського виявляються нові зачіпки, пов'язані зі зникненням його сестри, які вселяють в нього надію на те, що вона ще жива.

Perry Mason/Перрі Мейсон

21 червня HBO представить свою версію адаптації романів Ерла Гарднера про адвоката у кримінальних справах в новинці Perry Mason («Перрі Мейсон»), де головну роль виконав Меттью Різ. Шоуранер серіалу — Ролін Джонс, відомий по роботі над сценарієм до «Підпільної імперії».

https://www.youtube.com/watch?v=rNATvJMPZaA

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: