Вихованці ЛКП «Лев» шукають господарів

Мурчик

У ЛКП «Лев» кілька котиків хочуть жити в сім'ї. 

У ЛКП «Лев» кілька котиків хочуть жити в сім'ї.

ГРЕЙС, 1 рік. Пишна, добра, смішна мадам. Дуже квартирна дівчинка. Вихована, тиха, м'яко ходить, м'яко муркає і м'яко грається. Любить поїсти і полежати в затишному місці.

ФІАЛКА, 2 роки. Дуже вродлива кицька з неймовірними очиськами. Має характер собаки - віддана, працьовита, довіряє не всім, а лише тим, кого любить. Дуже особлива дівчинка.

МАНЯ, 1 рік. Ніжна, молода, мініатюрна киця. Має виразний чорно-білий окрас і жовті, як в ящірки, очі. Гарна, стильна і дуже зворушлива дівчинка. Хоче ніжностей.

ЗІРКА, 1 рік. Комедіантка і фантазерка. Перед камерою виробляла смішні викрутаси, щоб бути найгарнішою в підбірці. Натомість - підняла всім настрій. Хороша, весела кицька, з нею не буде нудно.

ЛЮСЯ, 1 рік. Струнка, вишукана, елегантна дівчинка. З задоволенням носить попону, ніби це якась сукня. Любить себе демонструвати, тертися об ноги і загравати хвостом.

МУРЧИК, 2 роки. Великий, щокатий, добрий котяра. Такий собі "сеньйор Помідор". Хоче комфорту, погладжувань і смаколиків. Дуже класний, потішний і добродушний хлопець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: