Корм — за допис у фейсбуці: як українці допомагають тваринам з притулків

тварини

«Об’єднані любов’ю» — під такою назвою маніфест подяки котам та собакам об’єднав понад 1000 користувачів соцмереж у бажанн допомогти притулкам. За фото і відео з домашніми улюбленцями українці вже зібрали 2212 кілограмів корму для чотирилапих, які чекають на нових господарів.

«Об’єднані любов’ю» — під такою назвою маніфест подяки котам та собакам об’єднав понад 1000 користувачів соцмереж у бажанні допомогти притулкам. За фото і відео з домашніми улюбленцями українці вже зібрали 2212 кілограмів корму для чотирилапих, які чекають на нових господарів.

Про це повідомляють у пресслужбі компанії організаторів.

У квітні серед українських користувачів соцмереж стартував масштабний флешмоб, присвячений домашнім тваринам. Усі охочі розміщують відео - чи фотоподяку своєму улюбленцю у фейсбуці або інстаграмі. За кожен публічний допис з хештегом #обєднанілюбовю бренд преміум-харчування КЛУБ 4 ЛАПИ передає по 1 кілограму корму у притулки для котів та собак у різних містах України.

«Ми дякуємо чотирилапим за те, що залишаються з нами у такий важкий, але цікавий час. Щодня вони приділяли нам увагу, доки ми намагалися перелаштуватись на «роботу з дому». А тепер ми маємо змогу допомогти і тим тваринам, які тимчасово залишились без домівки», — говорить Юрій Ковалюк, організатор акції.

За перший місяць ініціатива об’єднала 1106 користувачів, а організатори подвоїли кількість корму. Таким чином завдяки любові до чотирилапих учасники зібрали 2212 кілограмів корму для тварин у притулках. Серед небайдужих свою подяку улюбленцям засвідчили Ольга Сумська, Руслана, Василіса Фролова, Дар’я Астаф’єва, Анна Кошмал та Лера Бородіна.

Корм розподілили між притулком для тварин «Сіріус» на Київщині, столичним благодійним фондом Терези «Люди і тварини», благодійним фондом «Життя» у Черкасах, Добропільським товариством захисту тварин «Вірність» та благодійним фондом «Степ» у місті Броди на Львівщині.

«У нашому притулку зараз 150 собак і 50 котів. Ми дбаємо про здоров'я
чотирилапих, а тому намагаємося годувати їх якісно та збалансовано.
Сподіваємось, що флешмоб "Об’єднані любов’ю" буде продовжуватися і збільшуватиметься у своїх масштабах. А безпритульні тварини швидше
знаходитимуть домівки та люблячих власників», — говорить Оксана
Кринська-Чорній, директорка БФ «Степ» у місті Броди.

Організатори обіцяють продовжувати акцію і надалі передаватимуть по 1 кілограму корму за кожну фото- чи відеоподяку чотирилапим у соцмережах. Аби долучитись, власнику кота чи собаки потрібно зробити у фейсбуці чи інстаграмі публічний допис зі своїм улюбленцем із хештегом #обєднанілюбовю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: