Підприємці під Львівською ОДА вимагають послаблення карантину (фото)

IMG_1770

У Львові під стінами обласної державної адміністрації відбувається акція протесту за збереження малого та середнього бізнесу Львівщини. Підприємці готельно-ресторанного бізнесу прийшли з вимогами дозволити їм працювати.

До мітингувальників вийшли представники влади і запевнили, що роблять усе можливе, аби запустити економіку області, однак зараз показники захворюваності не дозволяють відновити роботу готелів та ресторанів.

Заступник голови Львівської ОДА Юрій Холод повідомив, що всі вимоги передадуть на розгляд комісії ТЕБ НС: «Звернення буде передано до комісії ТЕБ НС і до прем’єр-міністра. Козицький наголосив, що ситуація з коронавірусом є кращою в області, ніж у Львові. Є намір відкрити область, але нема юридичного механізму, який би дозволив відокремити Львів від області. На сьогодні ситуація по кількості хворих є нестабільною. Тому ми не можемо дозволити прийняти такі рішення. Але точно буде передано і наголошено уряду і комісії ТЕБ НС про те, що туристичний бізнес потребує відкриття. Оскільки місто Львів має найвищі показники по захворюваності, то полегшення какрантинних заходів бути не може. Зараз працюють над тим, аби було більше дотримання санітарних норм, передбачених комісією ТЕБ НС і Міністерством охорони здоров'я. З економічної точки зору ситуація не є позитивною. Зараз є важливо здоров‘я людей», - повідомив Холод.

Акція ініційована кількома організаціями: Асоціацією підприємців Львівщини, Об’єднанням роботадців Львівщини, Об’єднанням профспілок, Координаційною радою учасників бойових дій та десятками представників ресторанного та готельного бізнесу.

фото: Микита ПЕЧЕНИК

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: