У Львові перекривають на реконструкцію Чернівецьку вулицю

159
Фото: zaxid.net

З понеділка, 15 червня, на вул. Чернівецькій, що веде до Головного залізничного вокзалу Львова, розпочинаються роботи з реконструкції.

Про це повідомляє ZAXID.NET, з посиланням на заступника директора департаменту ЖКГ Львівської міської ради Андрія Білого.

Підрядна компанія уже підтвердила готовність розпочати роботи на вул. Чернівецькій з понеділка. Спочатку на вулиці триватимуть підготовчі роботи, а до кінця тижня вулицю почнуть перекривати на реконструкцію. Тимчасову схему об’їзду вул. Чернівецької незабаром оприлюднить мерія.

«Вулицю будуть перекривати частинами, щоб забезпечити курсування громадського транспорту, автомобілів «Укрпошти» та інших. Тобто спочатку перекриють одну смугу, потім другу», – уточнив Андрій Білий.

Загальна вартість реконструкції становить 89,9 млн грн. Під час реконструкції підрядник має замінити всі комунікації, замінити покриття на асфальтне, відремонтувати тротуари, прокласти велодоріжку, встановити зупинки очікування громадського транспорту тощо.

Також під час реконструкції на вул. Чернівецькій зріжуть 200 дерев, зокрема пошкоджені липи, що ростуть вздовж трамвайної колії. Натомість вздовж вулиці висадять нові дерева та кущі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: