В пункті пропуску «Шегині» зростає кількість подорожніх, які прямують за кордон

news_20200614_111400_1592122440
Фото: Західний кордон

Враховуючи ситуацію на єдиному пішохідному переході «Шегині», просимо громадян по можливості перетинати українсько-польський кордон легковим транспортом в автомобільних пунктах пропуску «Ягодин», «Краківець» та «Рава-Руська».

За добу через пункт пропуску «Шегині» на вхід та на вихід слідує від 3 до 3,5 тисяч осіб. Понад 74 тисячі осіб прослідувало через пішохідний пункт пропуску з часу відновлення його роботи.

Про це повідомляє Західний кордон.

З боку української влади немає обмежень для громадян, які слідують до Польщі. Щогодини прикордонники оформляють близько 70 людей, які прямують на вихід з України.

Однак після проходження усіх видів контролю на українській стороні, громадянам доводиться по декілька годин очікувати, аби потрапити на територію Республіки Польща. Виникає значне накопичення осіб перед польським пунктом пропуску.

"Враховуючи ситуацію на єдиному пішохідному переході «Шегині», просимо громадян по можливості перетинати українсько-польський кордон легковим транспортом в автомобільних пунктах пропуску «Ягодин», «Краківець» та «Рава-Руська»", - йдеться в повідомленні.

Прикордонники вкотре нагадують, що польською стороною, у зв’язку з карантинними заходами, проводяться додаткові контрольні процедури відносно громадян, які прибувають із-за кордону. Як результат, зростає тривалість оформлення громадян та час очікування на перетин кордону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: