У Львові розшукали двох дівчат-підлітків, які вчора зникли

104111667_4466529183387452_7683926269072708165_o

Поліцейські розшукали безвісно зниклих неповнолітніх львів’янок. Дівчат, здорових та неушкоджених, співробітники Шевченківського відділу поліції невдовзі повернуть додому – зараз з ними працюють психологи, - повідомляють у поліції Львівської області.

Поліцейські розшукали безвісти зниклих неповнолітніх львів’янок. Дівчат, здорових та неушкоджених, співробітники Шевченківського відділу поліції невдовзі повернуть додому – зараз з ними працюють психологи, - повідомляють у поліції Львівської області.

Повідомлення про безвісно зниклих львів’янок – Вікторії Савки віком 14 років та 13-річної Ірини Лукової надійшло у поліцію сьогодні, 15 червня, близько опівночі.

Поліцейські оголосили дівчат у розшук, за фактом було відкрито кримінальне провадження (умисне вбивство) КК України з приміткою «безвісно зниклі». До розшуку неповнолітніх задіяні співробітники Шевченківського відділу поліції, а також служб та підрозділів поліції Львівщини.

Проведеними заходами правоохоронці встановили місце перебування зниклих та повернули їх, здорових та неушкоджених, додому. Зараз з дівчатами працюють психологи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: