Вже одужали 110 львівських медиків, які хворіли на коронавірус

755864087995998
Фото: відкриті джерела

Станом на сьогодні, 15 червня, 110 медичних працівників, які захворіли на коронавірусну інфекцію, вже одужали й повернулись до роботи. Про це повідомив керівник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб.

Загалом станом на сьогодні 227 працівників медичних закладів міста хворіли на COVID-19. Це лікарі, медичні сестри, лаборанти і адміністративні працівники. З них 22 перебувають на стаціонарному лікуванні, 94 — на самоізоляції, 110 вже одужали та, на жаль, 1 молодша медична сестра померла.

Загалом по Львівській області на коронавірус захворіли 535 медичних працівників, з яких уже одужали 214 та, на жаль, 5 померли.

У мерії кажуть, що медичні заклади міста продовжують працювати в посиленому режимі, надаючи допомогу хворим. Медики забезпечені засобами індивідуального захисту, запаси яких постійно поновлюють. У приміщеннях закладів постійно проводять дезінфекцію і дотримуються вимог до роботи в період пандемії.

Нагадаємо, загалом у Львівській області та місту Львову коронавірусну інфекцію виявлено у 2933 осіб. З них 632 осіб одужали, 96 — померли.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: