Єгипет підтвердив плани приймати туристів з 1 липня

aeroport

У трьох провінціях Єгипту з 1 липня 2020 року розпочнуть приймати іноземних туристів. Влада країни дала дозвіл на відновлення міжнародних авіарейсів.

Про це пише Громадське з посиланням на Reuters.

За словами міністра цивільної авіації Єгипту Махаммеда Манара Анба, відновлювати авіасполучення Єгипет буде поступово, хоч відкриються й усі аеропорти. Наразі туристи зможуть потрапити на відпочинок до трьох курортних провінцій — Південний Синай (м. Шарм ель-Шейх), Червоне море (Хургада) та Марса Матрух (північне узбережжя Єгипту).

Також він додав, що особливі умови прийому туристів з країн, які, за оцінками ВООЗ, мають високий рівень захворюваності на коронавірусну інфекцію. Такі подорожувальники перед прильотом до Єгипту повинні зробити тест на коронавірус.

Нагадаємо, з 15 червня 2020 року в Україні відкриють небо для міжнародних авіаперевезень.

«Якщо ми говоримо про авіасполучення, то згідно з планом виходу з карантину, воно почнеться з 15 червня, але хочу нагадати, що при поверненні особи з іншої країни вона має піти на самоізоляцію, встановивши додаток «Дій вдома», і бути там 14 днів», – повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: