Частина Сихова впродовж дня буде без води

IMG_1935 (1)

У зв'язку з продовженням робіт з реконструкції дороги на вулиці Хуторівка, 16 червня проводитимуть роботи з перепідключення новозбудованих водопровідних мереж діаметром 500 мм.

Відтак, з 08.00 до 24.00 год буде припинено подачу води до частини Сихівського масиву. Натомість з 10.00 год на вул. Чукаріна, 6 та пр. Червоної Калини, 58 працюватимуть водовозки, про це інформує пресслужба Львівської міськради.

За інформацією ЛМКП «Львівводоканал», водопостачання буде призупинено до: пр. Червоної Калини (парна сторона від № 40 до № 120, непарна сторона від № 25 до № 95), вул. Довженка, вул. Монастирського, вул. Хуторівка, вул. Чукаріна, вул. Хоткевича, вул. Скорини (парна сторона від № 6 до № 38), вул. Демнянська (парна сторона від № 2 до № 22), вул. Стрийська (буд.№ 45), вул. Сихівська, вул. Зубрівська, вул. Морозна, вул. Кавалерідзе, вул. Полуботка, вул. Антоненка-Давидовича, вул. Коломийська, вул. Кос-Анатольського.

Після завершення ремонтних робіт буде проведена промивка вуличної водопровідної мережі. В період промивки водопроводу можливе тимчасове погіршення якості води: забарвлення води окисом заліза (іржею), що змивається з внутрішніх стінок трубопроводів.

На час відключення води у районі працюватимуть водовози. Місця розташування водовозів 16 червня з 10.00 год:

  • вул. Чукаріна, 6;
  • просп. Червоної Калини, 58.

Відповідно до реєстрації звернень мешканців, які надходитимуть на гарячу лінію «Львівводоканал», можлива зміна дислокації водовозів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: