Які свята відзначають 16 червня (іменини, народні прикмети)

h_ua_den_denejnih_perevodov

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 16 червня в Україні і світі.

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 16 червня в Україні і світі.

Свята та події 16 червня

Визнаючи зусилля трудящих-мігрантів, за ініціативи Міжнародного фонду сільськогосподарського розвитку (спеціалізованої установи ООН, що займається мобілізацією фінансових ресурсів з метою збільшення виробництва продовольства і поліпшення становища з харчуванням бідних груп населення в країнах, що розвиваються) - 16 червень 2015 року на відкритті п’ятого Глобального форуму по грошовим переказам і розвитку в Мілані за участю понад 400 політиків, вперше був відзначений Міжнародний день сімейних грошових переказів (GC 38/Resolution 189).

На відкритті цього форуму голова Міжнародного фонду сільськогосподарського розвитку пан Канайо Ф. Нванзе в своїй промові сказав: «Грошові перекази можуть сприяти відновленню структури суспільства, розквіту економічного розвитку і досягненню стабільності, необхідної для побудови світлого майбутнього».
Коли настане це «світле майбутнє» звичайно ж не відомо і десь ми це періодично чуємо останні сотні років, проте «темне сьогодення» підказує, що це було б можливо при відповідній волі всіх зацікавлених осіб, а не тільки трудових мігрантів, якої немає і не буде, адже бідність - один з найпотужніших експлуатуємих ресурсів «прогресивного» сучасного соціуму.

Міжнародний день сімейних грошових переказів, по ідеї його авторів, покликаний сприяти більш активній співпраці державного, приватного секторів та громадянського суспільства з метою забезпечення максимально ефективного використання фінансових ресурсів, які залучають трудові мігранти в країни, що розвиваються.

Іменини 16 червня

Цього дня іменини святкують: Денис, Дмитро та Павло.

Народні прикмети 16 червня

  • Якщо бобри проявляють сильну активність, то це віщувало дощ
  • Якщо весь день буде йти дощ – буде багато грибів
  • Північно-західний вітер віщує сиру погоду і приносить хвороби
  • Собака мало їсть або їсть траву і погано спить – до дощу
  • Туман вранці стелиться по воді – до сонячної погоди
  • Гроза в цей день обіцяє поганий збір сіна.

Гороскоп 16 червня

Овен

Не варто втручатися в чужі справи, навіть якщо ваші дії будуть продиктовані добрими намірами: навряд чи тим, у чиїй долі ви хочете взяти участь, це сподобається.

Телець

Рекомендується обережно поводитися з грошима: катастроф у цьому сенсі, на щастя, не передбачається, але водночас все-таки бажано не брати кредити і не давати в борг.

Близнята

День, коли на роботі не варто виділятися з загальної маси, навіть якщо вам здасться, що ви гідні загальної уваги і похвали – все може скластися з точністю до навпаки.

Рак

Рівний день, упродовж якого не відбудеться значних подій, тому він навіть може здатися нудним – вважайте його прекрасним приводом для відпочинку від життєвих потрясінь.

Лев

Отримати відповідь на важливе запитання, яке турбує вас тривалий час, можна буде у сні: головне, згадати і правильно витлумачити все, що ви побачите.

Діва

Зірки рекомендують вам зайнятися улюбленою справою – наведенням чистоти і ладу в навколишньому просторі: насамперед це стосується робочих документів і власного житла.

Терези

Головними ворогами для вас в цей час стануть лінощі і апатія, які рекомендується долати всіма можливими способами, інакше ризикуєте вибитися зі складеного раніше розпорядку.

Скорпіон

У цей день необхідно уникати зарозумілості стосовно до колег і знайомих – вона, як і бажання повчити їх життя, може стати причиною серйозного конфлікту.

Стрілець

Серйозні справи на цей день ліпше не призначати – пуття від них все одно не буде, а ось повсякденними побутовими клопотами займатися не тільки можна, але і потрібно.

Козоріг

Ні на роботі, ні вдома не варто проявляти надмірну активність і поспішати: як відомо, поспішиш – людей насмішиш, тому дійте спокійно і без різких рухів.

Водолій

Якщо у вас досі немає хобі, саме час обрати його – як мінімум, нове заняття дасть можливість відпочити і відволіктися від життєвих реалій, а як максимум – стане справою всього життя.

Риби

Перш ніж судити інших людей через властиві їм недоліки, згадайте про те, що значна їх частка є і у вас – це допоможе вам примиритися з чужою недосконалістю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: