В облраді депутати пересварилися через продаж майна

104319676_3017369408317078_4247261433085527514_n

Під час сесії облради між депутатами стався конфлікт, який призвів до бокування президії.

Під час сесії облради між депутатами стався конфлікт, який призвів до блокування президії.

Інцидент відбувся під час розгляду майнових питань. Зокрема йшлося про об’єкти комунального майна, які мали  бути включені у перелік на приватизацію.

До переліку на приватизацію мали потрапили три приміщення Львівської обласної клінічної лікарні – столярна майстерня (236 м2) на вул. Некрасова,6, центральний рентгенрадіо-фізкабінет (390 м2) на вул. Чернігівській,7, та оранжерея (250 м2) на вул. Некрасова,6, також потрапили приміщення книгосховища Львівської обласної бібліотеки для дітей на вул. Винниченка, 1 (64,8 м2) у центрі Львова, а також будівля центральної районної аптеки на вул. Грушевського у Пустомитах (440 м2). Також на приватизацію виставили понад 8000 м2 колишніх аптечних складів на вул. П'ясецького, 9.

Втім, такий перелік викликав обурення низки депутатів, які виступили проти продажу приміщень, зокрема йшлося про привабливі приміщення обласної бібліотеки у центрі Львова, та будівлю аптеки у Пустомитах, яку пропонувалося передати її під облаштування медичної амбулаторії.

Депутати від «Свободи» заблокували стіл президії. При цьому голова облради заявив, що депутати зривають наповнення бюджету, а всі об’єкти будуть продаватися з аукціону.

Після словесної перепалки із переліку зняли два лікарняні приміщення обласної лікарні - центральний рентгенрадіо-фізкабінет на вул. Чернігівській,7 та оранжерея на вул. Некрасова,6.

За словами Олександра Ганущина, майнова комісія вийде на місце і додатково вивчить доцільність приватизації цих об’єктів. Потім будуть проведені громадські слухання, і лише після цього, питання знову розглянуть депутати облради.

Нагадаємо, колишні аптечні склади на вул. П’ясецького, 9, які потрапили під приватизацію,  раніше пропонувалося списати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: