Готелі Львова до кінця року звільнять від стягнення туристичного збору

I look around the interior of the hotel
Фото: depositphotos.com

На засіданні комісії конкурентоспроможності, сталого розвитку та підприємництва депутати підтримали зміни до проєкту ухвали «Про заходи підтримки суб’єктів підприємницької діяльності на період карантину». 

Зміни передбачають звільнення від стягнення туристичного збору у закладах тимчасового розміщення (ночівлі) на території міста на період від початку карантину (17 березня) і до кінця цього року. Заступник директора департаменту-начальник управління економіки департаменту економічного розвитку ЛМР Олег Забарило повідомив, що уже прийнято рішення про припинення стягнення туристичного збору від початку карантину: 17 березня. Зараз же представники готельного бізнесу звернулися продовжити цю пільгу до кінця цього року.

Голова комісії конкурентоспроможності, сталого розвитку та підприємництва ЛМР Андрій Пундор відзначає, що незважаючи на втрати до міського бюджету, у період карантину потрібно подати руку бізнесу.

«За зверненням представників готельного бізнесу м. Львова комісія підтримала продовження звільнення від туристичного збору до кінця року. Ми розуміємо, що це значні втрати (близько 9 млн грн), але в той же час ситуація така, коли подати руку бізнесу потрібно. Маємо надію, що ситуація у світі відновиться і Львів відвоює свої сильні позиції на карті туристичних дестинацій», - зазначив Андрій Пундор.

Фото: depositphotos.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: