На Львівщині триває облаштування 10 спортивних майданчиків

спортмайд
Фото: з архіву (ілюстративне)

Впродовж 2020 року у межах Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини на території області заплановано облаштувати 21 об’єкт спортивної інфраструктури.

Загалом з обласного бюджету на облаштування цих майданчиків виділено 27  мільйонів гривень. За ці кошти мають спорудити 13 майданчиків зі штучним покриттям, 5 майданчиків з наливним покриттям, а також модернізувати 3 спортивні споруди, - повідомляють у пресслужбі Львівської ОДА.

Станом на сьогодні на 10 майданчиках вже розпочаті роботи. Зокрема, вже готова основа для подальших робіт у селі Гірське Миколаївського району, селі Карачинів Яворівського району та у місті Дрогобич.

Ще на 3 об’єктах роботи по облаштуванню основи вже на завершені, зокрема у селі Банюнин Кам’янка-Бузького району, місті Пустомити та селі Чуква на Самбірщині.
На 4 об’єктах вже розпочаті роботи з облаштування основи – у селі Градівка Городоцького району, Стрілковичах та Дублянах Самбірського району та у селі Страшевичі Старосамбірський району.

«Незважаючи на складні соціально-економічні умови, роботи на об‘єктах, які реалізовують в рамках Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини, тривають. Частину з них плануємо ввести в експлуатацію вже до початку нового навчального року. Розуміємо, що якісний розвиток спортивної інфраструктури сприятиме залучення ширшого кола мешканців Львівщини до занять спортом. Це сприятиме на тільки покращенню здоров’я окремих мешканців, а й розвитку громад загалом, бо де є сучасний майданчик, з'являються і клуби, і змагання, і здорове дозвілля для усього села чи містечка», - зазначає начальник Управління фізичної культури та спорту Роман Хім’як.

Для спорудження майданчику у селі Підгірці Стрийського району уже підписана угода з підрядником, однак роботи ще не розпочались. Для 5 об’єктів зараз обирають підрядника через систему ПРОЗОРО. Йдеться про майданчики у Раві-Руській Жовківського району, м. Радехів, м. Судова Вишня на селі Шегині на Мостищині та у місті Буськ.

Ще на 5 об’єктах наразі не розпочаті роботи – у смт Олесько Буського району, селі Ремезівці Золочівського району, смт Бориня Турківського району, смт Шкло Яворівського району, та у місті Червоноград.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: