Госпіталь у Винниках отримав ще один апарат ШВЛ для пацієнтів з covid-19 (фоторепортаж)

IMG_2293

Медустанови Львівщини, що приймають пацієнтів з covid-19, продовжують отримувати необхідну техніку, зокрема від благодійних фондів.

Так, сьогодні черговий апарат ШВЛ від ДТЕК та Фонду Ріната Ахметова отримав винниківський госпіталь, - передає кореспондент Дивись.info.

Це вже сьомий апарат ШВЛ для львівських лікарень від Фонду. Загалом планується закупити 21 такий апарат. Винниківський госпіталь отримав апарат штучної вентиляції легень французького виробництва.

«Сьогодні дійсно дуже важко знайти апарати ШВЛ по всьому світу, але Фондом відпрацьовані ці питання і вже 300 апаратів проплачені й поступово доставляються в Україну. 30 апаратів, найбільша партія, вже зайшла в Україну й буде найближчим часом розподілена та передана медикам», - повідомив Олег Таращук, гендиректор ДТЕК Західенерго.

Крім того, всі працівники відділення інтенсивної терапії шпиталю отримають захисний одяг для боротьби з коронавірусом.

«Апарати ШВЛ зараз є дуже помічні, адже пацієнти зараз поступають переважно у важкому стані, кисневозалежні, тому апарати дуже помічні для проведення кисневої терапії, - розповів Максим Прикупенко, головний лікар госпіталю. – Ми бачимо приріст кількості хворих на Львівщині й сподіваємося на те, що люди продовжать дотримуватися карантинних заходів».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: