Стартував всеукраїнський онлайн конкурс дитячого плаката «Я-Україна!»

конкурс

Командування Сухопутних військ Збройних Сил України спільно з громадською організацією «Волонтерський рух» Батальйон Сітка» проводить Всеукраїнський конкурс дитячого плаката «Я – Україна!».

Про це повідомляють у пресслужбі Львівської ОДА.

Пріоритетним завданням Всеукраїнського конкурсу плаката «Я – Україна!» 2020 року є сприяння розвитку екологічної культури та активної життєвої позиції серед молодого покоління більшості областей України. Цьогорічний Конкурс популяризує ідею захисту навколишнього середовища від негативного впливу пластикових пакетів. Оголошена тематика: «Стоп_кульок». Соціальна спрямованість Конкурсу «Я – Україна!» та його надзвичайна актуальність в нових умовах і викликах заплановано в онлайн режимі.

До участі в Конкурсі запрошують дітей і молодь віком від 6 до 19 років. Їх розподілять за трьома віковими категоріями: від 6 до 9 років, від 10 до 15 років і від 16 до 19 років. Кожен учасник може відправити не більше трьох плакатів.

Журі оцінюватиме конкурсні роботи за такими критеріями як актуальність, заклик до дії, творчій підхід (забороняється копіювання, запозичення тощо), образне вирішення, композиція та основна ідея, контраст, рівень володіння технікою виконання.

Фото конкурсного плаката можна надсилати до 27 червня 2020 року на електронну адресу: [email protected].

Результати онлайн Конкурсу будуть оголошені до Дня Незалежності України в серпні 2020 року. Всі переможці отримають нагороди, подарунки та дипломи поштою або через представників в регіоні.

Детальнішу інформацію, положення про конкурс та анкету для учасників можна переглянути за посиланням. Сторінка та група Всеукраїнського конкурсу плакату «Я – Україна!» в мережі Facebook.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: