У Карпатах зсуви ґрунту «відрізали» кілька сіл 

630_360_1531204467-5467-v-odesskoj-oblasti-proizosel-masstabnyj-opolzen-foto-nina-lasonok-ukrinform

В Івано-Франківській області, у Верховинському районі, села Красник, Дземброня, Шибене, Зелене та Буркут залишаються без сполучення через зсуви ґрунту.

Про це на брифінгу сказав начальник управління ДСНС в Івано-Франківській області Володимир Чернецький, повідомляє Укрінформ.

«Є проїзд до Білоберізької ОТГ. Зсуви не ліквідовані на дорозі у селі Красник. Відповідно з селами Дземброня, Зелене, Шибене, Буркут відсутнє автомобільне сполучення. Учора звідти евакуювали вагітну та жінку з дитиною. Людям надають допомогу», - повідомив Чернецький.

За його словами, складною залишається ситуація у Ланчинській ОТГ.

«На дільниці Заріка близько 200 будинків залишаються без сполучення. Вода вийшла з русла і пішла будинками, городами і дворогосподарствами. Ситуація дуже складна. До роботи приступили зведений загін ДСНС та інженерна техніка. Так само складною залишається ситуація в Білих Ославах. Туди направили 20 осіб, бульдозер – на під’їзді», - зазначив Чернецький.

Він зауважив, що на допомогу прикарпатським рятувальникам прибули зведені загони з Волинської та Рівненської областей. Вони працюватимуть у Снятинському районі, де прорвало дамбу у Борщеві, та у Галицькому районі, де вже спостерігають спад води і планують її відкачування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: