На площі Ринок буде інклюзивний мистецький простір

IMG_0891
фото: ЛМР

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив створення інклюзивного мистецького центру на площі Ринок, 42.

Як розповів, заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко, для  того, щоб центр почав працювати, у приміщеннях потрібно провести реставраційно-ремонтні роботи.

«Протягом останніх пів року робочою групою було напрацьовано концепцію цього центру. Управлінням охорони історичного середовища було розроблено проект, він зараз проходить експертизу. В цьому приміщення минулого року вже відбувався Український зріз, тобто воно вже було апробоване. Там є в складному стані дах і верхня частина будівлі, але сам будинок є дуже цінним об'єктом. Цього року хочемо розпочати роботи з ліквідації аварійності», — розповів Андрій Москаленко, заступник міського голови з питань розвитку.

Наразі місто має розробити проектно-кошторисну документацію, попередня вартість якої становить 5 млн грн, оголосити тендер для визначення підрядника із проведення реставраційних робіт.

У мерії планують, що за умови надходження коштів і проходження всіх  процедур, облаштування мистецького центру повинно стартувати вже у серпні цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: