Польська авіакопанія відновила польоти в три українських міста

630_360_1541775910-544
Фото: Ukrinform.ua

Польська авіакопанія LOT оголосила про відновлення польотів в європейські країни.

Про це пише «Польське радіо».

Зазначається, що до кінця серпня авіакомпанія охопить майже 70 напрямків. Регулярні рейси LOT, відновлені в липні, включають рейси до Великобританії, Києва, Львова, Одеси, Белграда і Стамбула.

Літаки LOT літатимуть 7 раз на тиждень з середини липня. З 15 липня пасажири зможуть літати в Німеччину, Францію, Іспанію, Данію, Швейцарію, Хорватію, Словенію, Естонію і Латвію. Перевізник також планує запустити регулярні сполучення з Великою Британією.

LOT оголосила в цілому 130 нових літніх сполучень з Варшави і 9 регіональних портів. Раніше перевізник оголосив про відновлення 20 регулярних сполучень з 1 липня.

З середини липня можна буде літати з варшавського аеропорту імені Шопена сім разів на тиждень в Мюнхен, Штутгарт, Франкфурт, Гамбург, Париж, Копенгаген, Мілан, Цюріх і Женеву.

Нагадаємо, з 22 червня Польща відновлює міжнародне залізничне сполучення. Потяги почнуть запускати до Німеччини, Чехії, Австрії, Угорщини і Словаччини.

Уряд Польщі дозволив з 1 липня виконувати рейси авіакомпаніям із заповненням усіх пасажирських місць. Важливою вимогою залишиться — дотримання карантинних обмежень, зокрема, носіння масок на борту літака. Це правила стосується як пасажирів, так і бортпровідників упродовж перельоту.

Додамо також, із 29 квітня українці почали отримувати польські візи поштою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: