Поліцейські перекрили канал постачання на Львівщину гуртових партій фальсифікованої горілки

106283396_4520461637994206_4175382301133658620_o
Фото: Нацполіція

Сьогодні, 27 червня, правоохоронці провели санкціоновані обшуки у місті Стрий, під час яких виявили вантажний автомобіль та два мікроавтобуси, завантажені пляшками з контрафактною горілкою з логотипами відомих вітчизняних виробників із наклеєними марками акцизного збору з ознаками підробки.

Окрім того, фальсифікований алкоголь був виявлений під час санкціонованого обшуку у складському приміщенні, повідомляє поліція Львівської області.

Загалом поліцейські вилучили та скерували на експертне дослідження 28,3 тисяч пляшок підробленого алкоголю, вартість яких перевищує суму у 2,7 мільйони гривень. Усе вилучене повинно було потрапити у торгівельну мережу Львівщини. Транспортні засоби, якими здійснювались перевезення контрафактної продукції, правоохоронці доставили на арешмайданчик.

На изображении может находиться: один или несколько человек

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.1 ст.199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) КК України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Правоохоронці встановлюють джерела постачання та канали збуту фальсифікованої алкогольної продукції.

Нет описания фото.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: