У львівській кав'ярні п'яна жінка напала на поліцейського

wZk4--6VIMwYLNum1sf79sTi17i3sNc2
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

Зловмисниці, яка напала на правоохоронця та спричинила йому тілесні ушкодження загрожує покарання – до п’яти років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

26 червня близько 17.00 екіпаж Управління патрульної поліції Львівської області отримав виклик в одне із кафе на вулиці Джерельній у Львові. Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці виявили у квартирі двох осіб - чоловіка та жінку, котрі перебували у стані алкогольного сп’яніння, поводились агресивно, нецензурно лаялись та не реагували на зауваження поліцейських.

Правоохоронці встановили особи громадян - 67-річного чоловіка та жінки віком 60 років, обоє мешканці Львова. Під час оформлення матеріалів жінка несподівано напала ззаду на одного з поліцейських та завдала йому кількох ударів по голові. В подальшому медики діагностували у правоохоронця «забій потиличної ділянки».

Обох правопорушників поліцейські доставили у Шевченківський відділ поліції, де слідчі відкрили за фактом кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України. Санкція статті передбачає покарання - обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: